Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op Twitter en Facebook.

 

Het is alweer een jaar geleden dat Jack’s Steakhouse  voor het eerst haar deuren opende. Afgelopen jaar hebben we veel leuke momenten beleefd.

Zo was er de opening, waar onze gasten voor het eerst konden genieten van de heerlijke stukken gegrild vlees volgens recept van chef-kok Rini van Helden.

Kort daarna stonden we voor een nieuwe uitdaging: het was Valentijnsdag. In samenwerking met P.S. Creations hadden wij een dinnershow opgezet. De dinnershow was een daverend succes en voor beide beginnende bedrijven een goed affiche.


In september wachtte ons de grote eer om de Michelinsterrenchefs Helder *** en Klein * te ontvangen in ons restaurant. Ze kookte hier voor een groot gezelschap met onder andere bekende Nederlanders als Raymond van Barneveld, Henk Jan Smits en Roy Makaay. De dag was een groot succes en wij danken de organisatie en sterrenchefs voor hun optreden.  

In december brak de laatste maand van het jaar aan. Als bedankje voor het eerste jaar kregen alle gasten in het restaurant een heerlijk flesje prosecco mee naar huis. Ook het kerstdiner was een daverend succes. Een vol restaurant en de winnaars van de champagne waren Dhr. en Mevr. Van Putten.

Tussen kerst en oud en nieuw hebben we ontdekt dat onze chef-kok meer kan dan alleen vlees goed bereiden. Ook zijn speciale recept en bereidingswijze van de oliebollen viel bij iedereen goed in de smaak. Aankomend jaar zullen wij dan ook begin december beginnen met de voorverkoop van de oliebollen die op 31 december geleverd worden.

Al met al een zeer succesvol jaar.

Namens alle medewerkers van Jack’s Steakhouse danken wij u voor uw bezoek en hopen u weer te zien in het nieuwe jaar!

Share
kroontje-001

De maand april is begonnen, dus passen wij de kaart aan ! Nieuw op de kaart zijn kreeft en spare-ribs, maar uw favoriet is natuurlijk niet verdwenen !

Ook hebben in de maand maart een speciaal ORANJE-Menu. Bekijk onze nieuwe kaart, klik HIER !

Als klap op de vuurpijl sluiten we de maand april af met een spetterende oranje-dinner-show ! Hierover binnenkort meer !

 

Share
IMG 1473 Vrijdagavond 11 januari was het moment van de waarheid. Na maanden verbouwen en voorbereidingen eindelijk de 'grand opening'. Ruim 50 genodigden verzamelden rond de klok van 18.30 uur op de golfbaan. Na de openingsspeech van manager Jordy Kuijsters werden de gasten uitgenodigd om aan tafel plaats te nemen en zich te laten verwennen met een 7-gangen diner. De laatste gang werd rond 22.45 uur geserveerd en iedereen kon terug kijken op een zeer geslaagde avond. Vanaf aanstaande maandag zijn we volledig operationeel en bent u 7 dagen per week van harte welkom om zelf al het lekkers wat Jacks te bieden heeft te ervaren.
Kijk voor alle foto's op onze facebook pagina : https://www.facebook.com/steakhousejacks

 

Share

ATF 7831

 

Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept. Met het concept van Jack’s Steakhouse zijn wij een pionier in de regio.

Het concept van het steakhouse is geen traditionele. Het traditionele steakhouse richt zich voornamelijk op het vlees. Bij Jack’s Steakhouse richten wij ons op een breder segment en hebben wij voor zowel de vlees als de visliefhebber een uitgebreide kaart. Tevens kunt u bij ons de gerechten zelf samenstellen.

 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met de beste slagers, vishandels en patissiers  uit de regio. Door de verse producten en de specifieke grill bereiding van de gerechten krijgen de gerechten een heerlijke authentieke smaak.

Of u nu wilt genieten van een heerlijke steak, de beste vis of de lekkerste patisserie,

COME IN AND MEAT US!!

 

 

Share

Het is bijna zover, op 11 januari 2013 opent Jack’s Steakhouse zijn deuren. Op deze avond wordt er door een select gezelschap de gerechten van de kaart geproefd in vorm van een 7 gangen diner. De verbouwing loopt gestaag en onze medewerkers hebben er zin in.

Share