Het is alweer een jaar geleden dat Jack’s Steakhouse  voor het eerst haar deuren opende. Afgelopen jaar hebben we veel leuke momenten beleefd.

Zo was er de opening, waar onze gasten voor het eerst konden genieten van de heerlijke stukken gegrild vlees volgens recept van chef-kok Rini van Helden.

Kort daarna stonden we voor een nieuwe uitdaging: het was Valentijnsdag. In samenwerking met P.S. Creations hadden wij een dinnershow opgezet. De dinnershow was een daverend succes en voor beide beginnende bedrijven een goed affiche.


In september wachtte ons de grote eer om de Michelinsterrenchefs Helder *** en Klein * te ontvangen in ons restaurant. Ze kookte hier voor een groot gezelschap met onder andere bekende Nederlanders als Raymond van Barneveld, Henk Jan Smits en Roy Makaay. De dag was een groot succes en wij danken de organisatie en sterrenchefs voor hun optreden.  

In december brak de laatste maand van het jaar aan. Als bedankje voor het eerste jaar kregen alle gasten in het restaurant een heerlijk flesje prosecco mee naar huis. Ook het kerstdiner was een daverend succes. Een vol restaurant en de winnaars van de champagne waren Dhr. en Mevr. Van Putten.

Tussen kerst en oud en nieuw hebben we ontdekt dat onze chef-kok meer kan dan alleen vlees goed bereiden. Ook zijn speciale recept en bereidingswijze van de oliebollen viel bij iedereen goed in de smaak. Aankomend jaar zullen wij dan ook begin december beginnen met de voorverkoop van de oliebollen die op 31 december geleverd worden.

Al met al een zeer succesvol jaar.

Namens alle medewerkers van Jack’s Steakhouse danken wij u voor uw bezoek en hopen u weer te zien in het nieuwe jaar!

Share