FAQ items aan het laden...

Jack’s Steakhouse heeft zijn concept vernieuwd. Met de nieuwe trends en innovaties op het gebied van horeca is het team van Jack’s Steakhouse aan de slag gegaan. Onder de leiding van onze chefkok hebben wij voor u een nieuwe kaart samengesteld en hiermee rekening gehouden met de vraag naar gezondere en biologische keuzes. Uiteraard blijft Jack’s Steakhouse een restaurant waar u voor de beste kwaliteits steaks terecht kunt. Kom het snel een keer proberen!

Bij Jack’s Steakhouse richten wij ons op de vlees- en visliefhebber

OORSPRONG JACK’S STEAKHOUSE

De naam Jack’s Steakhouse is een ode aan de eerste golfer in de bloedlijn van de familie Kuijsters, Jack Kuijsters. “Jack” de wijlen vader van Henk Kuijsters. Henk is de PGA Head professional,  medeoprichter en algemeen directeur van Crayestein Golfbaan.

De golfbaan is opgericht in 1988.

Henk is samen met zijn zoon Jordy op het idee gekomen om een restaurant naast de golfbaan te beginnen. Dit om de service naar de leden van de club te verhogen en het restaurant open te stellen voor gasten buiten de golfbaan.

0
Volop keuze uit luxe gerechten
0
Al 30 jaar actief

PROEF DE SFEER BIJ JACK’S STEAKHOUSE

PIONIER IN DE REGIO
Jack’s Steakhouse is een restaurant aan het randje van de Dordtse Biesbosch. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept. Met het concept van Jack’s Steakhouse zijn wij een pionier in de regio.

Geniet van een heerlijke steak, de beste vis en de lekkerste patisserie

NU RESERVEREN

Wilt u langskomen om te eten met uw gezin, familie of vrienden? Het is mogelijk om vanaf 2 personen bij ons te reserveren. Plaats uw reservering gewoon online en wij bevestigen vervolgens uw reservering.